Om | Marius Persson Photography
Marius Persson Portræt

Mit navn er Marius, og jeg har altid interesseret mig for måden, hvorpå produkter bliver visuelt præsenteret i reklamer, og hvordan jeg som fotograf kan få et billede til at sælge. Det kombineret med min store kulinariske interesse, har gjort det oplagt for mig at specialisere mig inden for mad- og produktfotografi.

Det er vigtigt for mig at skabe de bedste løsninger for mine kunder og gennem et tæt samarbejde, vil jeg altid tilstræbe at skabe eksklusive billeder til at styrke deres brand og visuelle identitet.

Jeg er en ung, detaljeorienteret fotograf med et nyt syn på tingene. Udover at have stor respekt for det traditionelle i disciplinen, tør jeg godt at træde væk fra de ordinære rammer og være innovativ for at skabe de bedste resultater. Jeg har specialiseret mig i at billedbehandle mine billeder selv og er derfor altid opmærksom på, hvilke muligheder og udfordringer der vil være i efterbehandlingsprocessen. Jeg har høje tekniske standarder, er struktureret, løsningsorienteret og brænder for at skabe billeder, som vækker sanserne og efterlader langvarige indtryk.

UDVALGTE KUNDER